Thuis

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

GSKJ is de professionele belangrijke fabrikant van opblaasbaar bouncykasteel, spronghuis, opblaasbare combos, opblaasbare dia's, opblaasbare sportspelen, waterpark, opblaasbaar waterspeelgoed, opblaasbare reclame, opblaasbare modellen, luchtspoor, opblaasbare surfplank, opblaasbare boten en meer inflatables, en wij konden vrije aanpassing verstrekken en de ontwerpen voor klanten, ons beste proberen met iedereen tevreden te stellen is onze opdracht, is de hoogste kwaliteit onze verplichting. Wij worden gevestigd in mooie Guangzhou-Stad, China, onthaal om ons op elk ogenblik te bezoeken. Laat ons win-win samenwerking.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bedrijfgeschiedenis

 

De HOPsprong is het merk van GSKJ-Technologie, hadden wij nadruk op R&D en de productie van spronghuis, sprongcombo, jonge geitjes inflatables, opblaasbare waterdia's, opblaasbare hinderniscursus, opblaasbare tent en opblaasbare reclame sinds 2007.

 

 

Wij richtten internationale verkoopafdeling en ontwerpteams in Guangzhou in 2015 op, en onze inflatablesproducten waren verkocht aan meer dan 102 landen tot nu, had de hoogste kwaliteit winst hoge overzichten van onze klanten.

 

In 2017, werd Ons Shenzhen-takbedrijf gevestigd, en wij begonnen meer onderzoeken bij technologiegebieden, die de productietechnieken verhogen en wij meer samenwerking met meer klanten bij verschillende landen en gebieden bouwden.

 

In 2021, vestigden wij takfabriek in Guangzhou, en maken professioneler de producten te zijn, en wij begonnen de nieuwe productielijn voor slag - omhoog surfplank, luchtspoor en opblaasbare boten.

 

Na overgegaane covid-19, zullen wij van het de takbedrijf van de V.S. Brits de takbedrijf en vestigen, zullen wij meer goede diensten aan meer klanten verlenen en het zal voor de klanten van Europa en van de V.S. alstublieft om veel gemakkelijker en geschikt zijn gestemd te blijven.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : GSKJ

Aantal werknemers : 50~150

Jaarlijkse omzet : 3 million-10 million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%