Thuis

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Geavanceerde Productregel

   

  GSKJ leidt fabrikant van opblaasbaar bouncykasteel, opblaasbaar spronghuis, opblaasbare waterdia en droge dia, opblaasbaar luchtspoor, opblaasbare slag - omhoog surfplank, opblaasbare sportspelen, opblaasbare hinderniscursus, opblaasbare reclame en enz. Gebruikend de eerste productielijn van de klassentechnologie om alle processen prachtig te maken te zijn. Onze desingers zullen 3D tekeningen maken, dan zullen wij de beeldverhalen door HD digitale printer, drukken en zullen de materialen door automatische snijmachine snijden om alle knipseldetails te verzekeren nauwkeurig, dan zullen wij het door dubbel en 4 stikkend naaien, en thermische verwerking, zullen wij u alle geavanceerde productielijnen zoals volgend tonen:

   

   

 • OEM / ODM

  Voordelen van OEM/ODM en Aanpassing voor Opblaasbaar Speelgoed

   

  GSKJ had op inflatables zich meer dan 15 jaar, onophoudelijk geconcentreerd om nieuwe producten te ontwikkelen en gebruikend recentste productietechniek, al reeks verschillende producten voor verschillende gebieden en culturen lanceren, konden wij de verschillende functies en de opblaasbare spelen accoridng aan de toepassing, de gebeurtenissen en de activiteiten aanpassen, en wij konden embleemdruk voor de meesten bevrijden inflatables. wij hebben professionele ontwerpteams om u te helpen de aanpassing voor alle inflatables doen, kon u uw idee vertellen of ons de beelden verzenden uw wat favoriet zijn, dan zullen wij professionele ontwerper om voor afzonderlijk u aanstellen te dienen. En wij konden OEM en ODM voor u doen, het onze opdracht is met elke klant tevreden te stellen, en het is onze verplichting om elke inflatables met hoogste kwaliteit te verzekeren.

 • R & D

  Voordelen van Nieuwe Productenontwikkeling

   

  De nieuwe productenontwikkeling zal sterke impuls aan de bedrijfontwikkeling verstrekken, GSKJ-hecht de Groep belang aan de nieuw productontwikkeling de hele tijd, onophoudelijk om nieuwe producten te ontwikkelen en meer functies te verhogen en funs om meer kinderen aan te trekken en hen meer geluk te brengen. Wij zullen meer nieuw inflatables en jonge geitjesspeelgoed elk jaar ontwikkelen met de eisen van verschillende klanten tevreden te stellen, inflatables voor verschillende gebieden en accoridng aan verschillende culturen en favorieten aan te passen, en consumenten te houden om verschillende ervaringen te proberen. Meer varieert van producten zal verstrekken klanten meer keuzen, en de verdeler en de huurpartners zullen meer geld maken.

Contactgegevens
GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Sophia

Tel.: 0086-19898283810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)