Thuis

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Systeem voor kwaliteitscontrole

 

GSKJ Company door ISO9001 Kwaliteitsbeheersysteem had verklaard, en wij hangen het uitvoeren van totale kwaliteitsbewaking aan en klant-centric, gecombineerd met professionele techniekteams, operationg beheer, wiskundige statistieken en kennis opleiding, en het gevestigde gehele beheersysteem die van de proceskwaliteit uit rearch en ontwikkeling, ontwerp, productie, de dienst en vervoer bestaan.

 

Ten eerste, zullen wij de nauwkeurigheid van techniek door product productieproces effectief te plannen verbeteren. Verzeker de kwaliteit van ontworpen producten, zijn wij gebaseerd op de eisen van de consument en maken gedetailleerde ontwikkeling en ontwerpen plannen, die met hun cultrures, favorieten, gebiedsverschil en hobbys volledig rekening houden.

 

Ten tweede, zullen wij de kwaliteitscapaciteit van procesbeheersingspunt verbeteren, die de zeer belangrijke inhoud tijdens productie is. En wij hebben professionele QC teams, zullen zij de productkwaliteit door strikte productietechniek inspecteren en inspectienorm, zoals Europa de standaardnorm van EN71/EN14960 en van de V.S., zullen wij verkiesbaar en veilig elk opblaasbaar stuk speelgoed om, speciaal voor jonge geitjes verzekeren te zijn.

 

Ten derde, zullen wij productiebestuursniveau verbeteren en zullen onze beheersteams opleiden, zullen het probleem vinden en zullen het onophoudelijk op tijd oplossen, en zullen te controleren en verzekeren stabiele proceskwaliteit.

 

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

Contactgegevens
GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Sophia

Tel.: 0086-19898283810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)